چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • شهیدی که به او لقب شکارچی تانک را دادند+عکس

  • برخورد عجیب یک گوزن با عابر پیاده در اوکراین /فیلم

  • مذاکره استقلال با دراگان اسکوچیچ؟

  • رقمی که پنتاگون از جنگ با ایران لو نداد

  • کافر همه را به کیش خود پندارد

  • غدیر تا ولایت فقیه؛ امتدادی ناگسستنی

  • رزمایش ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • نماهنگ مقام والا حیدر / حسین ستوده

  • مقابل توطئه‌های دشمنان ایستاده‌ایم

  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 341032
    تاریخ انتشار: 19/ارديبهشت/1402 - 11:36

    پایان وضعیت اضطراری به معنای ریشه‌کنی کروناست؟/کاهش مشهود مرگ و میر ناشی از کرونا

    معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به کاهش مشهود مرگ و میر ناشی از کرونا درباره پایان وضعیت اضطراری کرونا توضیحاتی ارائه کرد.

     پایان وضعیت اضطراری به معنای ریشه‌کنی کروناست؟/کاهش مشهود مرگ و میر ناشی از کرونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم:تعداد بستری‌های کرونایی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران که مشتمل بر بیش از 5 هزار تخت بیمارستانی است کمتر از 30 بیمار با تشخیص قطعی کرونا بستری هستند.

    آیا پایان وضعیت اضطراری کرونا به معنای ریشه‌کن شدن کروناست؟

    وی افزود: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که همه‌گیری کرونا دیگر یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی نیست؛ به این معنا که کرونا از حالت بحرانی خارج شده است؛ البته باید توجه داشت که کرونا در جهان تمام نشده است و لغو حالت اضطراری کرونا به معنای این است که نیازی نیست که تمام منابع کشورها و نهادهای بهداشتی و درمانی معطوف به این بیماری شود.

    ناطقی ادامه داد: اینکه تصور شود که کرونا دیگر بیماری‌زایی ندارد و خطری افراد را تهدید نمی‌کند؛ اشتباه است و کرونا همچنان درگیری و مرگ و میر ایجاد می‌کند اما این درگیری به حدی گسترده نیست که آن را به عنوان بحران تلقی کنیم.

    کاهش مشهود مرگ و میر ناشی از کرونا

    معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: آن‌چه مشهود است این است که میزان مرگ و میر ناشی از کرونا نیز به طور چشمگیری نسبت به موج‌های قبلی کاهش یافته است؛ بخشی از علت آن نیز به واکسیناسیون مردم مربوط است و بخشی دیگر نیز به علت جهش‌هایی است که طی ماه‌های اخیر رخ داده و زیرسویه‌های جدید کرونا را شکل داده است؛ ماهیت ویروس‌ها معمولاً به این صورت است که میزان سرایت آنها افزایش می‌یابد اما میزان کشندگی آنها کمتر می‌شود البته این موضوع درباره کرونا همیشه صدق نمی‌کرد زیرا موج‌های کرونا گاهاً حالت سینوسی داشته برای مثال در پیک‌های سوم و پنجم میزان سرایت و مرگ و میر به صورت همزمان بالا رفت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما